SZÁNDÉKNYILATKOZAT KÉPZÉSBEN VALÓ RÉSZVÉTELRE - GINOP-6.1.2 ?Digitális szakadék csökkentése? projekthez

Nem tudja kezelni legújabb okostelefonját, tabletjét, laptopját?

Mi megtanítjuk rá, ráadásul

TELJESEN INGYEN

2×35 órás digitális írástudás fejlesztése képzés keretében.

Állandó lakcím

 

Ha Ön magyar állampolgár, jelenleg nem áll tanulói/hallgatói jogviszonyban és jelenleg nem vesz részt más állami vagy EU forrásból támogatott informatikai képzésen, akkor a tanfolyamon való részvételhez 100 %-os támogatást nyújt Önnek a GINOP 6.1.2 ?Digitális szakadék csökkentése? című kiemelt projekt.

KINEK AJÁNLJUK?

A képzések célja az informatikai ismeretek bővítése digitális készségekkel nem rendelkező, munkavállalási korú személyek számára.

A képzéseken megszerzett tudás segíti a számítógépen, tableten vagy okostelefonon történő kapcsolattartást, ügyintézést, a tudásgyarapítást, azaz javíthatja az életminőséget, és növeli a munkába történő elhelyezkedés esélyét.

HOGYAN LEHET JELENTKEZNI A KÉPZÉSEKRE?

Mivel éppen olyan személyeket várunk a képzésekre, akik nincsenek barátságban az informatikai eszközökkel, ezért bátran kérjék az ügyintézőnk segítségét, akik a regisztráció és a jelentkezés lépéseiben rendelkezésre állnak.

Az alábbi űrlapon meg tudja adni azokat az adatokat, amelyekre a regisztráció során szükség van, és jelezni tudja, hogy milyen városban, településen tudna részt venni képzésen.

 

További információk:

www.nive.hu - Projektek - Digitális szakadék csökkentése elnevezésű kiemelt projekt

 

Kérjen tájékoztatást az alábbi elérhetőségeken:

Tel: +36 30 779 6760

e-mail: ginop612@minervabridge.hu