Diplomamentő II. program indul

Tisztelt Érdeklődő!

Köszönjük szíves érdeklődését!

Kérjük, a továbbiakban is forduljon hozzánk bizalommal kérdéseivel, hogy segítségére lehessünk a diplomája átvételéhez szükséges nyelvvizsga-bizonyítvány megszerzésében.

Elérhetőségeinket megtalálja honlapunkon, ahol további információt is nyújtunk Önnek a Diplomamentő II. programmal kapcsolatban: www.minervabridge.hu

A Minerva Bridge Kft. a Diplomamentő II. programban Bács-Kiskun és Csongrád megyében szerzett jogosultságot arra, hogy támogatott, nyelvvizsgára felkészítő képzéseket szervezzen.

A sikeres pályázatához előzetes tudásmérésre és a pályázati adatlap kitöltésére van szükség. Az előzetes tudásmérés várhatóan 60 percet vesz igénybe, melynek elvégzéséhez az alábbi időpontok és helyszínek közül választhat:

Szeged, Hajnóczy u. 11. I/3                     Kecskemét, Budai u. 29/A

  • 2018. szeptember 03., hétfő 16:00 óra
  • 2018. szeptember 04., kedd 10:00 óra
  • 2018. szeptember 04., kedd 16:00 óra
  • 2018. szeptember 05., szerda 16:00 óra

Kérjük személyi igazolványát hozzá magával!

A továbbiakban minden héten kedden 10.00 órától és szerdán 16.00 órától biztosítunk előzetes tudásmérésre lehetőséget, amelynek a feltétele a diplomamento@minervabridge.hu címen történő előzetes regisztráció, azaz az ajánlattételi adatlap és a kiegészítő kérdésekre adott válaszok visszaküldése.

Ügyfélfogadási időben biztosítunk lehetőséget az előzetes tudásmérés eredményeinek megismerésére, a képzés intenzitásának, idejének egyeztetésére és a pályázati adatlapok átvételére.

Diplomamentő ügyfélszolgálat Szegeden és Kecskeméten (a fenti címeken):

hétfőtől csütörtökig 14:00-15:00 óra között.

 

Kérjük, válaszlevelében jelölje meg, hogy a fenti időpontok közül mikor tud előzetes tudásmérésen részt venni, és küldje vissza részünkre a mellékelt pályázati adatlapot a saját adataival kitöltve (szerkeszthető formátumban: word) és a kiegészítő kérdéseket megválaszolva.

Együttműködését előre is köszönjük. Szeretettel várjuk!